Specialiteiten

Wij maken u het vlees kant en klaar, zoals u het graag hebt. Naast onze losse vleesproducten uit het assortiment maken wij ook diverse schalen kant en klaar zodat u zelf niks meer hoeft te doen. Natuurlijk zijn wijzingen in het assortiment (schalen) altijd mogelijk, afhankelijk van uw voorkeuren. Ons assortiment bestaat uit vlees- en vleeswaren, grill producten, maaltijden, buffetten en salades. Daarnaast hebben wij nog de volgende specialiteiten:

barbecue
Gourmet

Hoe gezellig is het: een grote hoeveelheid aan diverse gerechten eten, samen met vrienden en familie. Bij slagerij Franssen hebben wij een groot assortiment aan keuzes voor een overheerlijke en geslaagde gourmet/steengril avond.

fondue
Barbecue

We houden er allemaal van: buiten genieten van (hopelijk de zon), een lekker drankje en een goed verzorgde barbecue. Daarnaast is er ook een nieuwe trend aan het ontstaan, namelijk: de winter barbecue. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk dan ons aanbod. 

gourmet
Fondue

Naast het bekende kaas fonduen, wordt ook de vleesfondue steeds populairder. In principe precies hetzelfde als de kaasfondue, maar dan met vlees. Voor de fondue bieden wij diverse overheerlijke gerechten/schalen aan waardoor u een perfecte, gezellige avond zult hebben.

Wij bieden ook op maat gemaakte geschenkpakketten aan, altijd leuk om te geven als cadeau! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wie handelt vanuit passie, heeft geen werk maar een leven.

Bekijk hier onze specialiteiten

Sluit Menu

Mededeling:

Wegens gezondheidsklachten zijn wij helaas genoodzaakt onze deuren (tijdelijk) te sluiten. We hopen op uw begrip.