Gourmet

Gourmetten wordt tegenwoordig echt niet meer alleen met kerst gedaan. Want hoe gezellig is het: een grote hoeveelheid aan diverse gerechten eten, samen met vrienden en familie. Naast de gourmet komt ook de steengril steeds meer op. Bij slagerij Franssen hebben wij hiervoor een groot assortiment aan keuzes voor een overheerlijke en geslaagde gourmet/steengril avond.

Daarbij kunnen wij, op basis van uw budget en voorkeur, een vleesschotel voor u samenstellen zodat er voor iedereen iets tussen zit. Wij zullen u tevens, indien gewenst, altijd voorzien van een passend advies en bieden wij ook sausjes, marinades, salades etc. aan. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een gezellige, overheerlijke avond. Wij helpen u dus graag bij het samenstellen van uw pakket. Neem contact op voor meer informatie, of bekijk hieronder ons assortiment.

Belangrijk: Veranderingen i.v.m. dieet en/of allergieën zijn in overleg altijd mogelijk. Bovendien kunnen wij ieder pakket altijd aanpassen naar uw wensen!

Steengril

Onze steengrill pakketten bestaan uit dezelfde vleesproducten dan beschreven bij de gourmet, alleen zijn de producten niet gepaneerd. 

Steengrill de luxe = 7,00 per persoon

Steengrill compleet = 14,50 per persoon

Sluit Menu

Mededeling:

Wegens gezondheidsklachten zijn wij helaas genoodzaakt onze deuren (tijdelijk) te sluiten. We hopen op uw begrip.