Geschiedenis

Ons verhaal

Het is maart 1913 als slager Piëter Franssen uit Reuver een eigen slagerij begint aan de Keulseweg 101 in Reuver/Offenbeek, pal naast een dorpscafé. De kleiwarenindustrie draait in Offenbeek op volle toeren, en de hardwerkende dorpelingen kunnen de voedzame vleeswaren van Piëter prima gebruiken. Zijn slagerij maakt decennia lang gouden tijden door. Rond 1950 neemt zoonlief Frans de zaak van vader Piëter over. Ook hij heeft succes. Terwijl andere slagers een wat modernere koers gaan varen, koestert Frans de traditionele ambachtelijke werkwijze die hij geleerd heeft van zijn vader. 

De vleeswaren vinden gretig aftrek, en dat is voor Frans aanleiding om begin september 1961 naar een groter pand aan de Keulseweg 97 te verhuizen. Begin januari 1985 draagt Frans de slagerij over aan zijn zoon Pieter en diens vrouw Annemie. Beiden zetten het ambachtelijke werk van vader Frans voort. De klantenkring waardeert dat en de slagerij blijft een succesnummer. Zowel in 1988 en 1999 ondergaat de zaak een grondige verbouwing. 

Anno 2013 is de slagerij nog altijd gevestigd aan de Keulseweg 97 in hartje Offenbeek. Ook leunen Pieter, Annemie en hun personeel steevast op hun vertrouwde, ambachtelijke manier van werken. Kopers proeven automatisch het verschil. Ook presenteert slagerij Franssen regelmatig nieuwe lekkernijen en dito recepten, waardoor niet alleen de oudere, maar ook de wat jongere klanten optimaal kunnen genieten. Bovendien levert slagerij Franssen nog steeds aan huis, en biedt de zaak een uitgebreide barbecueservice. 

Stap gerust eens binnen voor een vrijblijvend en deskundig advies. Pieter, Annemie en hun enthousiaste personeelsleden staan altijd voor u klaar. Slagerij Franssen is en blijft hét vertrouwde adres voor uw ambachtelijke vleeswaren. En dat proeft u, in de geschiedenis al, maar zeker ook in de toekomst. U bent van harte welkom. Er is bovendien ruime parkeergelegenheid. Benieuwd wanneer wij open zijn? Kijk dan hier. Voor contactgegevens kunt u deze pagina bezoeken.

geschiedenis

Vader Frans

geschiedenis

Zoon Pieter

Wie handelt vanuit passie, heeft geen werk maar een leven.

Bekijk hier onze specialiteiten

Sluit Menu

Mededeling:

Wegens gezondheidsklachten zijn wij helaas genoodzaakt onze deuren (tijdelijk) te sluiten. We hopen op uw begrip.